tirsdag den 28. august 2012

Sidste chance inden sommeren er forbi

Koldskål og Kammerjunker

 

Så blev det endelig tid til at prøve at bage kammerjunker fra bunde.
De blev rigtig gode og var meget nemme at lave.
                      
                           
 Kammerjunker ca. 75 stk
 
 300g Hvedemel
 125g Sukker
   50g Smør, tempereret
     2 Æg
     1 tsk. Bagepulver
     1/2 stang vanilje
     Revet skal af en økologisk citron
 
Mel og sukker blandes.
Smøret røres i.
Æggene piskes i et efter et
Bagepulver,vanilje og citronskal tilsættes
 
Dejen æltes til en kugle, lægges på køl ca. 20 min.
 
Dejen trilles til 4 lange pølser som skæres i 1 cm. stykker og trilles til kugler, som lægges på bageplader.
 
Bag ved 220 grader i 10 min.
Kammerjunkerne tages ud af ovnen og kuglerne skæres over på midten.
Kammerjunkerne lægges på pladerne igen og tør dem nu 10-15 min ved 160 grader.
 
 
 Kammerjunkerne efter bagning
 

 
 
Kammerjunkerne før tørring
 

 
 De færdig kammerjunker
 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar